La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ana Isabel Dorado i Capsí, va acudir el passat diumenge, 13 de novembre, a l’acte d’Exaltació de la seua homòloga de la Junta Local Fallera de Borriana, Silvia Martínez i Bodí. La màxima representant infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt estigué acompanyada en este acte pel president de l’entitat, Rafa Burgos.

ExaltBurrianaFMI16_009

ExaltBurrianaFMI16_008

ExaltBurrianaFMI16_006

El Teatre Payà de de Borriana va ser, una volta més, l’escenari elegit per a este acte en el que també es va despedir la Reina Fallera Infantil d’esta junta local del passat exercici, Marina Monferrer i Vicent. La nova representant dels menuts de Borriana va rebre de mans de l’Alcaldessa d’esta localitat castellonenca, María Josep i Safond, la banda que l’acredita com nova Reina Fallera Infantil 2017 a més d’imposar-li la insígnia d’or de l’Ajuntament d’esta ciutat.

ExaltBurrianaFMI16_001

ExaltBurrianaFMI16_005

ExaltBurrianaFMI16_002

ExaltBurrianaFMI16_003

L’encarregat d’exaltar a la nova representant infantil va ser Sergio Almarcha i Valls, cap de secció en l’empresa SANYCCES de BORRIANA. Posteriorment es va portar a terme la visita de pleitesia on, a més de la Federació Junta Fallera de Sagunt, també estigueren representades les juntes locals de Dènia, Xàtiva, Gandia, Alzira, Benicarló o La Vall D’ Uixò, entre altres, així com les Festes de la Magdalena de Castelló, la Federació de Fogueres d’ Alacant o la Junta Central Fallera, en la presencia de la Fallera Major Infantil 2017, Clara Maria Parejol i Pérez.