El divendres 8 la Casa de Andalucía de Port de Sagunt va organitzar la festa infantil, on va assistir la nostra Fallera Major Infantil, Maria Villar juntament amb la seua cort d’honor per a gaudir d’un berenar, i gran animació amb Jocs, cançons i balls que van fer divertir-se a grans i xiquets.

FeriaAbril16 (1)

FeriaAbril16 (4)

FeriaAbril16 (5)

L’endemà, el dissabte dia 9 d’abril a les 21 hores, les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i Maria Villar acompanyades pel president Enrique Javier Docón i pel vicepresident Vicente Martín, varen assistir al començament oficial de la seua FIRA D’ABRIL- 2016 en la porta de la seua entitat donant vida a la llum del típic enllumenat de la façana de la seua Seu. A aquest acte van assistir també l’Excm. Alcalde de Sagunt. D. Francesc Fernández, el regidor de Cultura José M.Tarazona, a més de diversos regidors del consistori saguntí, membres de cases regionals i d’associacions afins a la Casa de Andalucía del Port de Sagunt.

FeriaAbril16 (3)

FeriaAbril16 (7)

A l’interior, les Reines van descobrir la nova Capella de la Verge del Rocio. On van iniciar una cerimònia de benedicció de la capella i després d’aquest emotiu acte, les xiquetes del Quadre Infantil de la Casa de Andalucía van delectar als allí presents amb balls i cants de sevillanes.

FeriaAbril16 (8)