Un any més l’auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, va ser l’escenari triat per Federació Junta Fallera de Sagunt per a la Nominació de les que seran les Falleres Majors de Sagunt de l’exercici 2015-2016, Beatriz Alós García de la Falla La Palmera i María Villar Cayuela de la Falla La Marina, i les seues respectives Corts d’Honor.

Nominacion15_1

Nominacion15_3

 

En l’acte celebrat dissabte passat dia 13 a les 19:30 h. les Falleres Majors de FJFS, María Moliner i Ada Fraj van lliurar les corresponents actes de la seua elecció a les quals seran les seues successores a partir del pròxim mes de Setembre, Beatriz i María, respectivament.

Nominacion15_4

Nominacion15_5

El president de la Federació, Enrique Javier Docón, va dedicar unes paraules a les electes falleres majors, desitjant-los que gaudisquen del seu regnat i representen al col·lectiu faller Morvedrí amb dignitat i orgull, igual que l’estaven fent María i Ada.

L’ocasió va servir perquè el recentment nomenat Alcalde de Sagunt, Quico Fernández de Compromís, realitzara el seu primer acte públic després de la seua elecció aqueix mateix matí. En el seu discurs a més de ressenyar aquest fet, va destacar la importància de les falles de Sagunt com a impulsores de la llengua i cultura valencianes, a més de per el seu impacte econòmic per a la ciutat i així mateix ressalte el seu valor com a element vertebrador i de cohesió.

Nominacion15_6

Tampoc va voler perdre’s l’acte l’anterior alcalde Sergio Muniesa, ja com a regidor de la nova corporació pel PP. Així mateix van acudir alguns dels nous edils del consistori com Pablo Abelleira i María Giménez d’ADN o José Vicente Muñoz d’IU.

Beatriz Alos García estarà acompanyada de la seua Cort d’Honor formada per Cristina Queralt Antoni de la falla La Marina, Cristina Graner Rojo, de Plaça Rodrigo, Natalia Asensio Rodrigo de la Vila, Cristina González Monreal de Gilet, Ruth García Hiraldo de Teodoro Llorente i Ester García Domingo de Xurruca-Hispanitat.

 

Per la seua banda la xiqueta María Villar Cayuela tindrà al seu costat a Cristina Salvador Uviedo de la Falla Eduardo Merello, Andrea González Martínez de Plaça Mare Nostrum, María Gimeno Górriz del Tabalet, Natalia García Bermúdez de Gilet, Laura Segòvia Pastor de la Victòria i Sara Mor Sánchez de la Falla Sant Francesc.

Nominacion15_2

Una vegada acabat l’acte de nominació, la comitiva fallera, els convidats i els membres de les 30 comissions que van voler acompanyar a les futures Falleres Majors, van acudir als Salons Mar Blau de Canet d’en Berenguer, on es va realitzar el tradicional sopar de Nominació i es va brindar pel nou exercici faller.

Nominacion15_8

Nominacion15_9