Com cada any es va realitzar diumenge passat dia 31 de Gener, en l’Auditori Joaquin Rodrigo de la Societat Musical Lira Saguntina, el tradicional Concert de Pasdobles Fallers dedicats a les Falleres Majores de Federació Junta Fallera de Sagunt 2016, Beatriz Alós García i María Villar Cayuela, compostos per encàrrec del Excel·lentíssim Ajuntament de Sagunt per Rafael Doménech Pérez, interpretats per la Banda Simfònica Lira Saguntina, que el propi compositor dirigia.

PPC_5148

PPC_5118

PPC_5100

L’alcalde de Sagunt Francesc Fernádez, va fer entrega a Beatriz i María d’un quadre commemoratiu amb els primers concordes dels seus respectius pasdobles.

133

138

144

En el concert també es van interpretar els pasdobles “María Moliner Rodríguez” i “Ada Fraj López”, compostos per a les falleres majors de FJFS del 2015 pel compositor sagunti Vicente Ortiz Gimeno i estrenades en aquest mateix auditori l’any passat. El programa ho completava “Blades od Toledo” de Trevor L. Sharpe, “Sicánia” de Rafael Talens Pelló i diversos temes folclorics valencians, a més de “El Faller” de José Serrano, “València” de José Padilla amb arranjaments de José Vicente Peñarrocha, per a tancar l’acte va ser interpretat de el “Himne Regional Valencià” també del mestre Serrano.

PPC_5116