Anit, durant el transcurs de la reunió de presidents, es va tancar el termini de presentació de candidatures per a ostentar el càrrec de Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2017-2018, l’elecció del qual es durà a terme el dissabte, 27 de maig.

Enguany s’han presentat dues candidates per a ostentar el càrrec de Fallera Major, Teresa Aparicio i Matallín, pertanyent a la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt, i María del Mar Gimeno i López, membre de la comissió Plaça del Sol, també del nucli del Port.

CandEleccion17_4 CandEleccion17_3

A pesar que al tancament del termini per a presentar candidatures no s’havia registrat cap per a ocupar el càrrec de Fallera Major Infantil, a primera hora de la vesprada d’avui ha fet efectiva la seua candidatura la xicoteta Andrea Escribá i Fernández de la falla Xurruca-Hispanitat de Port de Sagunt.

CandEleccion17_1

Les candidates adultes hauran de passar pel judici del jurat triat per a l’ocasió que serà el que determine quina d’elles es converteix en la nova Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt; d’altra banda, la xicoteta Andrea Escribá es convertirà automàticament en la nova representant dels xicotets del Camp de Morvedre per a aquest exercici 2018.

Cal recordar que l’acte d’elecció donarà començament, a les 12 hores, en el Centre Cívic de Port de Sagunt on es donaran a conèixer públicament les tres candidates per a, posteriorment, juntament amb els membres del jurat, participar en un dinaren un conegut restaurant del Camp de Morvedre. Per la vesprada serà el torn de les entrevistes personals i, sobre les 19 hores, l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, realitzarà la trucada a les triades per a representar a les falles de la comarca.