La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ana Isabel Dorado i Capsí, va acudir diumenge passat, 23 d’octubre, a l’acte d’exaltació de la seua homòloga de la Junta Local Fallera de Torrrent, Paula Giménez i Vilanova. La màxima representant infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt va estar acompanyada en aquest acte pel president de l’entitat, Rafael Burgos, acte que també va comptar amb la presència de la recentment proclamada Fallera Major Infantil de València 2017, Clara María Parejo i Pérez.

ExaltacioTorrent16_6

L’Auditori de Torrent va ser, una vegada més, l’escenari triat per a aquest acte ple d’emoció i sentiment que va incloure un espectacle on la música, la tradició i els colors van ser els grans protagonistes. En aquest esdeveniment, a més, també van estar presentes representants de les 29 comissions falleres de la ciutat, del món associatiu així com dels partits polítics d’aquesta localitat.

ExaltacioTorrent16_4

ExaltacioTorrent16_2

Així mateix, la nova Fallera Major Infantil de Torrent va estar acompanyada en aquest acte per les components de la seua Cort d’Honor: Natalia Pérez i Piqueres, María Peiró i Mora, Laura González i Cantero, Ana Muñoz i Mercado, Loli Bartual i Núñez, Miriam Aroca i Falcó, Gemma Giménez i Muñoz i Marta Campos i Martínez.