La Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ana Isabel Dorado i Capsí, va acudir diumenge passat, 6 de novembre, a l’acte d’Exaltació de la seua homòloga de la Junta Local Fallera d’Alzira, Valeria Oliver García i del Busto. La màxima representant infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt va estar acompanyada en aquest acte pel president de l’entitat, Rafael Burgos.

ExalAzira (1)

ExalAzira (5)

El Gran Teatre d’Alzira va ser, una vegada més, l’escenari triat per a aquest acte ple d’emoció i sentiment. La mantenidora triada per exaltar a la nova representant dels fallers més xicotets d’aquesta localitat va ser, precisament, la Fallera Major de València d’aquest passat exercici, Alicia Moreno i Morales.

ExalAzira (4)

ExalAzira (3)

ExalAzira (2)

Una de les primeres tasques que va haver de realitzar Valeria Oliver en aquest acte, en el qual també van estar present les integrants de la seua Cort d’Honor, va ser la imposició de les bandes de Falleres Majors Infantils a les màximes representants de les 35 comissions que componen, actualment, la Junta Local Fallera d’Alzira.