Acció Ecologista Agró ha sigut guardonada amb el Premi Palleter 2018, guardó que anualment lliura aquesta comissió del Port de Sagunt a associacions o persones que treballen o lluiten en pro d’una causa justa en benefici de la societat. La comissió ha fet pública aquesta setmana el nom del premiat que rebrà el guardó el pròxim 10 de març en un acte que es realitzarà en la carpa que instal·len en la seua demarcació fallera.

PalleterPremios18_1

«Acció Ecologista Agró és una associació amb més de 30 anys d’història en els quals no solament s’ha preocupat pel Medi ambient de la Comunitat Valenciana, sinó que, a més, duen a terme diverses accions per a defensar i millorar el nostre entorn natural, amb gran implicació en la nostra ciutat», han assegurat des d’aquesta comissió del Port de Sagunt mentre destaquen que el guardó se’ls ha concedit «per crear un entorn més saludable i habitable per a tots els éssers vius tant de Sagunt com de la Comunitat Valenciana».

Aquestos premis, que van ser creats en 2002, es lliuraran en una gala que aquesta falla organitzarà el 10 de març a les 20:30 hores on també es donaran a conèixer als guanyadors del concurs de escaparatisme, del Premi Juan Belmonte de falles escolars i es lliuraran els Palleter d’Or als fallers amb 25 anys en aquesta comissió. Aquest acte estarà presidit per les Falleres Majors de El Palleter, Mónica Torres i Ruth Martín, i els seus respectius presidents, Carles Díaz i Borja Martínez.