Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

A L’antiga Roba Tradicional i Segles Indumentaria Valenciana triats indumentaristes 2024.

Federació Junta Fallera de Sagunt ja ha seleccionat els indumentaristes que confeccionaran els vestits oficials de les Falleres Majors i Corts d’Honor de 2024.

A L’ antiga Roba Tradicional ha sigut la seleccionada per a elaborar els vestits oficials de la Fallera Major de FJFS 2024, Núria Bueno i Caballero i la seua cort d’honor.

Quant a l’elaboració dels vestits de la Fallera Major Infantil 2024, Carla Boix i Sarió i la seua cort d’honor, seran a càrrec de Segles Indumentaria Valenciana.

L’elaboració dels vestits de les dues Falleres Majors i les seues dotze corts d’honor es realitzaran complint amb els requisits determinats per Federació Junta Fallera de Sagunt, com són el que siguen realitzats a partir del model del segle XIX de mangues de fanal, ser fidel a la tradició i respecte a la indumentària tradicional valenciana.

Entre els criteris per a l’adjudicació, a més del preu, s’han valorat factors com la trajectòria professional de l’empresa, la metodologia de treball, les propostes de disseny, l’equip humà amb el qual compte o que l’empresa estiga acreditada com a empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática