L’empresa Valenciana Flor de Cotó ha estat la seleccionada per Federació Junta Fallera de Sagunt per elaborar els vestits oficials de la Fallera Major de FJFS 2019, Paula Marró i Pérez i la seua Cort d’Honor.

Flordaigua01
Pel que fa a l’elaboració dels vestits de la Fallera Major Infantil 2019, Inés Miret i Herrero i la seua Cort d’Honor el taller seleccionat ha estat A l’Antiga de Port de Sagunt.

A L'Antiga
L’elaboració dels vestits de les dos Falleres Majors i els seus dotze Corts d’Honor seran realitzats complint els requisits determinats per FJFS, com ser realitzat a partir del model de mànigues afaroladas (segle XIX), ser fidel a la tradició i el respecte a la indumentària tradicional valenciana i han d’estar disponibles per a la primera quinzena d’agost.
Entre els criteris d’adjudicació, a més del preu, es van valorar, entre altres factors, la trajectòria professional de l’empresa, la metodologia de treball, les propostes de disseny, l’equip humà amb què compta l’empresa o que l’empresa estigui acreditada com a empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.