Dilluns passat 4 de Juny va tindre lloc l’esdeveniment organitzat per Falla Els Vents, en la sala d’actes del Casal Jove al Port, on donava lloc a les 18h una conferència multidisciplinària impartida pel Delegat de Participació Ciutadana del Cos Nacional de Policia de la Comissaria de Sagunt, sobre els temes d’actualitat “Alcohol, Drogues, Smartphone i Xarxes Sociales” en menors i adolescents.

VentsCharla18_5

La dita conferència es va realitzar a portes obertes, ja que es tracten de temes que ens interessen tant a pares com a fills en edats potencials de risc.

En ella es van tractar perills, conseqüències, i ferramentes de prevenció, i en els pitjors casos, números de telèfons, llocs on acudir i mitjans per a solucionar problemes.

Després de finalitzar la conferència, tots els assistents es van desplaçar al casal de la comissió per a disfrutar d’un catering, per a poder comentar l’experiència, i el president dels Vents Ernesto Navarro va fer entrega de la insígnia de la comissió als ponents de la conferència.

Una vegada més A.C. Falla Els Vents torna a ser pionera en àmbits socials, interessant-se pels problemes actuals, i utilitza els seus mitjans per a impartir prevenció i solució, per això és la primera associació cultural fallera que ha sol·licitat la col·laboració de la Policia Nacional, establint contacte amb la Unitat Central de Participació Ciutadana del Cos de la Policia Nacional (Madrid) , obtenint la col·laboració directa de la Comissaria de Sagunt.

En el Casal d’A.C. Falla Els Vents, es disposa de tota la informació impartida en la conferència i els fullets informatius del departament de Participació Ciutadana del Cos de la Policia Nacional, perquè tota persona que necessite informació o ajuda siga de l’edat que siga, els tingan a la seua disposició.

VentsCharla18_4 VentsCharla18_3 VentsCharla18_2 VentsCharla18_1

VentsCharla18_7 VentsCharla18_6