Skip links
L'AC Falla Penya el Mocador de Sagunt convoca un concurs de cartells amb el tema "Foc".

L’AC Falla Penya el Mocador convoca un concurs de cartells amb el tema “Foc”

L'objectiu és fomentar la creativitat artística i promoure la cultura i la tradició al voltant del foc

L’Associació Cultural Falla Penya el Mocador ha anunciat la convocatòria del seu concurs de cartells, centrat en el tema “Foc”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la creativitat artística i promoure la cultura i la tradició al voltant del foc, un símbol central en les festivitats i la història del nostre territori.

Participants i requisits
Cada participant podrà presentar una única proposta, que haurà de tractar el tema “Foc” de manera creativa i original. Encara que es pot fer referència a les Falles, no és obligatori. Els cartells hauran de ser en format vertical de mida A3 (297 mm x 420 mm) i presentats en paper sobre suport rígid. El cartell guanyador s’haurà de lliurar també en format digital (.jpg) per a la seua impressió.

Lliurament de les obres
Les obres s’han de presentar físicament en un sobre tancat a l’Administració de Loteria La Llave de la Fortuna, al Camí Real, 43, Sagunt, abans del 4 de novembre de 2024. Les propostes han de ser anònimes, identificades amb un pseudònim o lema, i incloure un altre sobre tancat amb les dades personals del participant (nom, DNI, telèfon i correu electrònic).

Selecció i criteris

El jurat estarà compost per professionals del món de l’art, el disseny i la cultura fallera, que valoraran tant la qualitat tècnica com la capacitat per transmetre el tema.

Amb aquesta iniciativa, la Falla Penya el Mocador vol continuar contribuint a l’enriquiment cultural de Sagunt, promocionant el talent local i oferint una plataforma d’expressió artística a la comunitat.

Per a més informació, consulteu les bases completes del concurs a fallaelmocador.org/llibrets/bases-cartells-mocador.pdf