Skip links
FJFS participa a la 38a edició de la Dansà i Ball de Plaça

FJFS participa a la 38a edició de la Dansà i Ball de Plaça

Les Falleres Majors i les Corts d'Honor van gaudir d'una nova experiència que repetiran el pròxim 14 d’agost al Port de Sagunt

Les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Julia Palanca i Teresa Aparicio, juntament amb les seves respectives Corts d’Honor van participar per primera vegada a la 38a edició de la Dansa i Ball de Plaça organitzada pel Grup de Danses de Morvedre i l’Ajuntament de Sagunt.

Durant el mes van realitzar diversos assajos setmanals i van acudir als tallers que va impartir el president i director del Grup de Danses de Morvedre, Eduard Caballer, per aprendre aquest ball tradicional.

FJFS participa a la 38a edició de la Dansà i Ball de Plaça

La cita va concentrar un gran nombre de persones que van gaudir d’una tarda de dansa i folklore valencià pels carrers de la capital de la comarca, concretament, des del Camí Reial fins a la Plaça Major on va finalitzar amb el Ball de Plaça.

A més, l’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Festes de l’Ajuntament de Sagunt, Patricia Sánchez, president de la FJFS, Hugo Morte i la vicepresidenta de protocol de la FJFS, María Viñals.

Dansà i Ball de Plaça al Port de Sagunt

D’altra banda, tant Julia i Teresa com les seues Corts d’Honor van gaudir d’aquesta experiència que repetiran el pròxim 14 d’agost durant les festes patronals del Port de Sagunt. Aquesta vegada es realitzarà pel passeig marítim i finalitzarà a la plaça de la Concòrdia.