Skip links
ASECAM i la FJFS signen un conveni de col·laboració

ASECAM i la FJFS signen un conveni de col·laboració

Per a la divulgació i impuls de les Falles de la comarca

L’Associació Empresarial del Camp de Morvedre (ASECAM), ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) per a la sensibilització, la promoció i la divulgació de les Falles del Camp de Morvedre. La rúbrica d’aquest acord l’ha dut a terme la presidenta de l’entitat empresarial, Cristina Plumed Pérez, al costat del seu homòleg de l’associació festiva de la comarca, Hugo Morte Lorente, signatura que ha tingut lloc en les oficines de ASECAM.

«El col·lectiu faller és molt important a la comarca del Camp de Morvedre i des de ASECAM considerem que és necessari poder traslladar a les nostres empreses tot el treball que es duu a terme des de la FJFS en pro no sols d’aquesta festa i tradició ja consolidada sinó també a aconseguir fer una societat més accessible, saludable, inclusiva i solidària amb noves iniciatives que s’han posat en marxa. Les empreses i les falles sempre han caminat de la mà i això és una manera de formalitzar-ho i donar més visibilitat», afirma la presidenta de l’entitat empresarial, Cristina Plumed.

ASECAM i la FJFS signen un conveni de col·laboració

«Des de la FJFS volem agrair a ASECAM la seua predisposició per a treballar conjuntament per la difusió i impuls de les falles de la nostra comarca; amb aquest conveni el que fem és formalitzar la col·laboració que, des de fa molts anys, ens ha prestat el conjunt d’empreses del Camp de Morvedre i, per a nosaltres, també era molt important comptar amb aquest suport per part de ASECAM», assenyala el representant de la FJFS, Hugo Morte.

Així doncs, l’objecte d’aquest acord és difondre el treball de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), així com les accions que aquesta entitat del Camp de Morvedre duu a terme «per a engrandir la festa i tindre una marca reconeguda més enllà de la nostra localitat per a convertir a les Falles de Sagunt en un referent en la Comunitat Valenciana, mantenint i divulgant aquesta tradició tan arrelada en el territori valencià», com així es disposa en el text signat per totes dues entitats.

És per això que ASECAM donarà a conèixer entre les empreses les accions que es duen a terme des de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a fer valdre aquest llegat cultural i festiu, «amb la finalitat d’aconseguir unes Falles accessibles, sostenibles, saludables, inclusives, solidàries, diverses i igualitàries, concordes amb una societat moderna i actual».