Skip links
Gala benèfica “Pablito el Guerrero”

Gala benèfica “Pablito el Guerrero”

Donar les gràcies primerament a la @fallaelpalleter per contactar-nos amb aquesta idea i per lo fàcil que ha estat treballar amb ells

Gala benèfica “Pablito el Guerrero”

El diumenge 30 de juny tinguerem una vesprada emocionant que finalitzà amb una sensació d’agraïment enorme cap a tota la gent que ens va voler acompañar a la gala que ferem junt a la Falla el Palleter en favor i per tal de poder ajudar a la recuperación del nostre falleret Pablo.

Donar les gràcies primerament a la @fallaelpalleter per contactar-nos amb aquesta idea i per lo fàcil que ha estat treballar amb ells.

A @rbkmuol i @maximaclown per prestar-se a presentar 🎙️ aquesta gala.

A tots els participants, @xavirequena_ritmica, @maria_mrttz i @david.breso, als grups de Hip Hop @hiphopmovelapobla @dansaurbana.pucol i al grup de Teatre de la Falla el Palleter.

🙏🏻 Gràcies també a totes i tots els voluntaris i voluntàries que han fet tota la feina que no es veu per a que la gala haja sigut un èxit.

I finalment, a tots i totes els i les asistents per acompanyar-nos, estem encantats de que @pablitoelguerrero2024 haja tingut la seua gala i que totes i tots hajam pogut ajudar.

Moltes gràcies!

Gala benèfica “Pablito el Guerrero”