Skip links

Biblioteca
digital

Biblioteca digital Federació Junta Fallera de Sagunt
Com qualsevol biblioteca, en esta es troba arxivada bona part de la història, en este cas, de la Junta Fallera de Sagunt convertida des de fa anys en una Federació. Documents, publicacions, actes, fotografies, monuments… Un arxiu que mostra l’evolució de la festa de les Falles a la comarca fins a l’actualitat.

Per a accedir a la Biblioteca digital usa els següents usuari i contrasenya:

Condicions generals d’utilització de la Biblioteca Digital

El present avís legal arreplega les condicions generals que regeixen l’accés i l’ús del lloc web http://biblioteca.fjfs.es, d’ara endavant “el lloc web”, del que és titular la Federació Junta Fallera de Sagunt d’ara endavant “FJFS”.

L’ús o accés a aquest lloc web implica el coneixement i plena acceptació de les condicions que a continuació s’especifiquen. La utilització de determinats serveis a la disposició dels usuaris d’aquest lloc oficial pot estar sotmesa a condicions especials, advertiments o instruccions que també hauran de ser consultades i acceptades sense reserves per aquells.

Propietat intel·lectual i industrial

El nom de domini fjfs.es i els seus subdominis, com http://biblioteca.fjfs.es, així com aquells que servisquen per a accedir de forma directa al present lloc web oficial són de titularitat de la FJFS. La indeguda utilització dels mateixos en el tràfic econòmic suposaria una infracció dels drets conferits per la normativa de propietat industrial i donaran lloc a exigència de la responsabilitat prevista en la legislació vigent.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, sons, vídeos, animacions, enregistraments, programes d’ordinador i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc oficial, així com el propi lloc en el seu conjunt com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de Propietat Intel·lectual.

La FJFS ostenta la titularitat de la base de dades constituïda pel conjunt d’obres digitalitzades en el desenvolupament del projecte BIBLIOTECA DIGITAL, la qual gaudeix de la protecció que la normativa nacional, els convenis i acords internacionals en matèria de Propietat Intel·lectual brinden a les bases de dades que, per la selecció o disposició dels seus continguts, constituïsquen creacions intel·lectuals.

Queden exceptuats d’aquesta protecció aquells arxius la titularitat dels quals no siga de la FJFS i pertanguen directament als propietaris dels mateixos com llibrets, imatges, etc…

L’usuari queda expressament autoritzat per la FJFS a visualitzar, imprimir, copiar o emmagatzemar qualsevol contingut, sempre que açò s’efectue per a finalitats personals i privats de l’usuari, sense finalitat comercial, de distribució o difusió en línia i sense modificar ni alterar els continguts. Aquesta facultat d’ús personal s’entén efectuada sempre que es respecten intactes els advertiments als drets d’autor i de Propietat Industrial ací realitzades, i no suposa la concessió de llicència alguna a l’usuari.

L’usuari d’aquest lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i evitar qualsevol actuació que poguera perjudicar-los. Qualsevol altra utilització requerirà l’autorització expressa i per escrit de la FJFS.

L’incompliment de l’establit en aquest apartat i, en general, qualsevol vulneració de la possessió i titularitat dels drets d’exclusiva serà perseguida amb els mitjans que la legislació espanyola preveuen.

Exclusió de responsabilitat

Amb la finalitat de millorar les prestacions del lloc web, la FJFS es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l’usuari, a modificar, ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web de forma unilateral.

La FJFS queda eximida de qualsevol responsabilitat derivada del mal funcionament del lloc web o de qualsevol dels seus serveis que tinga el seu origen en una circumstància accidental, força major, treballs necessaris de manteniment o qualsevol altra causa no imputable a les mateixes, així com d’eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics i inexactituds que poguera contenir el lloc web.

Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ús, així com qualssevol altres condicions particulars.

Accés i descàrrega d’arxius de la Biblioteca

L’usuari per a entrar a la Biblioteca digital de FJFS és: Biblioteca i la contrasenya: digital.

És possible que alguns arxius tinguen una grandària gran i tarden molt de temps en descarregar. La velocitat de descàrrega dels arxius depén de la velocitat de pujada d’internet del Servidor, de la velocitat de descàrrega de l’usuari i del volum de l’arxiu que vol descarregar.