Skip links
Tres xiquetes i dos dones opten al càrrec de Falleres Majors de FJFS 2025

Tres xiquetes i dos dones opten al càrrec de Falleres Majors de FJFS 2025

Federació anuncia el jurat per a l'elecció de les màximes representants del Camp de Morvedre

Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) ha donat a conèixer el nombre de les candidates per ostentar el càrrec a màximes representants de les falles del Camp de Morvedre per a l’any 2025, després de l’assemblea de presidents i presidentes celebrada aquest dimarts.

El càrrec de Fallera Major Infantil de FJFS compta amb tres aspirants: Noa Barea Alzines de l’AC Falla Els Vents de Port de Sagunt; Carla Martínez Magallanes de l’AC Falla Baladre de Port de Sagunt i Julia Palanca Benet de l’AC Falla La Marina de Port de Sagunt.  Mentre que per a Fallera Major de FJFS hi ha dos candidates: Teresa Aparicio Matallín i Paula María Solaz Gil, totes dos de l’AC Falla Luis Cendoya de Port de Sagunt.

Les cinc candidates seran les protagonistes de l’acte d’elecció que es desenvoluparà, per primera vegada en dos dies, el 25 i 26 de maig. En el primer, tindrà lloc la presentació en públic de les dos dones i les tres xiquetes que aspiren a ocupar el càrrec de FFMM de la FJFS, a la Casa de Cultura del Port de Sagunt, a les 11 hores. Després d’un menjar amb els jurats, realitzaran a la vesprada una visita cultural al patrimoni saguntí. L’endemà, serà el moment de les entrevistes personals i de la tan esperada telefonada de l’alcalde, Darío Moreno, cap a les 13 hores a l’ajuntament, qui revelarà el nom de les elegides.

D’altra banda, l’assemblea de presidents i presidentes va aprovar els membres del jurat per a l’elecció de les FFMM de FJFS. Així doncs, els i les integrants del jurat de la Fallera Major Infantil són:

Tres xiquetes i dos dones opten al càrrec de Falleres Majors de FJFS 2025

Pel que fa al jurat de Fallera Major de FJFS el componen: