Skip links
Cort d'Honor de les Falleres Majors de FJFS 2025

Ja es coneix la Cort d’Honor de les Falleres Majors de FJFS 2025

L’exaltació torna al mes de setembre després de l’aprovació de la proposta en l’assemblea de presidents i presidentes

Les Falles afronten un cap de setmana intens amb els actes de la Nominació i l’Acomiadament

El quadre de les falles del Camp de Morvedre per a este pròxim exercici faller ja està al complet després de conéixer a les sis xiquetes i sis dones que formaran part de la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt 2025, Julia Palanca i Teresa Aparicio després de la seua elecció el passat 26 de maig.

Així doncs, la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de FJFS 2025 estarà formada per Irene Rodríguez Ortiz, de l’A. C. Falla Luis Cendonya; Elena Marco Herranz, de l’A. C. Falla Avinguda 3 d’abril Vall d’Albaida; Lucía Segòvia Estada, de l’A. C. Falla El Remei; Naiara Sanchís Muñoz, de l’A. C. Falla Vila de Faura; Alejandra Diago Gargallo, de l’A. C. Falla La Marina i Alejandra Valera i Llorens, de l’A. C. Falla La Marina.

Ja es coneix la Cort d’Honor de les Falleres Majors de FJFS 2025

Respecte a la Cort d’Honor de la Fallera Major de FJFS 2025 la integraran Zoe Rubio Mellado, de l’A. C. Falla Luis Cendoya; Marta Pomer Cañizares, de l’A. C. Falla La Victòria; Cristina Estada Picó, de l’A. C. Falla El Remei; Elba Martín Cosín, de l’A. C. Falla Eduardo Merello, Vanesa Gutiérrez Giner, de l’A. C. Falla La Victòria I Arantxa Gil Pérez de l’A. C. Falla Luis Cendoya.

Ja es coneix la Cort d’Honor de les Falleres Majors de FJFS 2025

Corts d’honor que seran presentades al costat de les màximes representants del món faller per a este pròxim exercici, en l’acte de Nominació, que tindrà lloc este divendres, 7 de juny, en el Teatre de Begoña de Port de Sagunt, a les 19.30 hores.

Les falles viuran un intens cap de setmana, ja que, l’endemà, 8 de juny, se celebrarà el Comiat de les Falleres Majors de FJFS 2024, Carla Boix i Núria Bueno i les Corts d’Honor. En esta ocasió, l’acte es realitzarà en el centre cultural Mario Monreal a les 19 hores.

Data exaltació

D’altra banda, este dimarts, l’assemblea de presidents i presidentes de FJFS va aprovar la data per a l’Exaltació de les Falleres Majors i Corts d’Honor 2025. L’acte tornarà al mes de setembre, una proposta presentada per FJFS, que va comptar amb 29 fotos a favor i 1 en contra en l’assemblea de presidents i presidentes.

L’Exaltació serà el pròxim 21 de setembre, en el Teatre Romà de Sagunt.