Skip links
Les Falleres Majors i les Cort d’Honor de FJFS 2025 són presentades al món faller de Morvedre

Les Falleres Majors i les Cort d’Honor de FJFS 2025 són presentades al món faller de Morvedre

Carla Boix i Nuria Bueno posen fi al seu regnat en un acte emotiu d’acomiadament

Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) culmina un cap de setmana intens amb els actes de la Nominació de les noves Falleres Majors de FJFS 2025, Julia Palanca i Teresa Aparicio, i les seues respectives Corts d’Honor, i l’acomiadament de les seues antecessores, Falleres Majors de FJFS 2024, Carla Boix i Núria Bueno i les seues Corts d’honor.

Este divendres, el Teatre de Begoña del Port de Sagunt va acollir el primer acte oficial de la Cort d’Honor de les màximes representants del Camp de Morvedre per a este pròxim exercici. L’acte de nomenament va ser la carta de presentació de les sis xiquetes i les sis dones que acompanyaran a Julia i a Teresa durant tot l’any. Després de l’esdeveniment, al qual va acudir l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno i la regidora de Festes, Patricia Sánchez, així com una àmplia representació del govern local i la corporació municipal, es va celebrar un vi d’honor per a tots els assistents.

Les Falleres Majors i les Cort d’Honor de FJFS 2025 són presentades al món faller de Morvedre

Doncs, la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de FJFS 2025 estarà formada per Irene Rodríguez Ortiz, de l’A. C. Falla Luis Cendonya; Elena Marco Herranz, de l’A. C. Falla Avinguda 3 d’abril Vall d’Albaida; Lucía Segòvia Estada, de l’A. C. Falla El Remei; Naiara Sanchís Muñoz, de l’A. C. Falla Vila de Faura; Alejandra Diago Gargallo, de l’A. C. Falla La Marina i Alejandra Valera i Llorens, de l’A. C. Falla La Marina.

Respecte a la Cort d’Honor de la Fallera Major de FJFS 2025 la integraran Zoe Rubio Mellado, de l’A. C. Falla Luis Cendoya; Marta Pomer Cañizares, de l’A. C. Falla La Victòria; Cristina Estada Picó, de l’A. C. Falla El Remei; Elba Martín Cosín, de l’A. C. Falla Eduardo Merello, Vanesa Gutiérrez Giner, de l’A. C. Falla La Victòria I Arantxa Gil Pérez de l’A. C. Falla Luis Cendoya.

Acomiadament

L’endemà, el dissabte 8 de juny, va tindre lloc el Comiat de les Falleres Majors de FJFS 2024, Carla Boix Sarió i Núria Bueno Caballero i les seues respectives Corts d’Honor, en el centre cultural Mario Monreal de Sagunt.

Un acte emotiu que va comptar amb les intervencions d’alguns representants de les trenta comissions de Federació; les Corts d’Honor; el president de la FJFS 2023-2024, Ramón Jarque i l’actual president executiu, Hugo Morte; la regidora de Festes i Cultura Popular, Patricia Sánchez; així com l’alcalde de la ciutat, Darío Moreno. Persones que han compartit enguany tan especial al costat de Carla i Núria i que no van voler perdre l’oportunitat de dedicar-les unes últimes paraules.

Finalment, va ser el torn de la Fallera Major Infantil, Carla Boix, i de la seua homòloga adulta, Núria Bueno, els qui es van acomiadar del món faller amb paraules entranyables i d’agraïment amb les quals van recordar tot el viscut.

Proclamació

D’altra banda, divendres que ve, 14 de juny, Julia Palanca i Teresa Aparicio i les Corts d’Honor seran proclamades com les màximes representants del Camp de Morvedre en el saló de plens d’Ajuntament de Sagunt, a les 19.30. Uns dels actes més esperats per les noves Falleres Majors i les sis xiquetes i sis dones que les acompanyaran en este regnat.